Nieuws

 • Online bijeenkomsten

  Tijdens deze lockdown (t/m 19 januari) zijn alle bijeenkomsten (ook in de kleine groepen) online. Wil je graag een online meeting bijwonen? Dat kan! Stuur een mailtje naar Martin via martin@ontmoetingwageningen. Dan ontvang je de benodigde links om mee te doen!

  We verwelkomen je graag!

 • Website under construction!

  Momenteel wordt er hard gewerkt aan het opnieuw bouwen van de website.

 • Prekenserie: ‘Stevig staan’

  De komende eerste zondagen staan in het teken van de eerste brief aan de Thessalonicenzen. Er gebeurt een hoop in de wereld om ons heen. De vele nieuwsberichten, meningen, een wereld in de greep van de coronacrisis. Hoe blijf je in al die hevige windvlagen stevig staan? In vier preken ontdekken wij met elkaar wat Paulus hierover leert aan de gelovigen in Thessaloniki.

  Wil je een samenkomst bijwonen en hierover horen? Kom langs op de eerste zondag van de maand! We komen dan om 10:30 uur samen in wijkcentrum De Pomhorst in Wageningen.

 • Opruimen rond De Pomhorst

  Op zondag 30 augustus zag de samenkomst er wat anders uit dan anders. Er werd een karretje met afvalknijpers en vuilniszakken geregeld, waarna we als groep rommel opruimden rondom De Pomhorst. Een tweetje hierover werd opgepakt door een columnist van het ND. Hij schreef er een grappige column over naar aanleiding van het manifest ‘Het Groene Normaal’.