Kinderen zijn een belangrijk deel van de Ontmoeting.

Ben je met je kind te gast bij ons? Van harte welkom bij het kinderwerk!

Contact

Janine Meijer.

Janine@ontmoetingwageningen.nl

Waarom?

We willen als gemeente graag meehelpen bij de geloofsopvoeding door bij de gezamenlijke bijeenkomsten (de 1 en 5e zondagen van de maand) crèche en kinderwerk aan te bieden. De kinderen geven we op deze manier een plek waar ze kunnen spelen en leren. Een plek waar aandacht is en waar ze iets mogen proeven van Gods liefde voor hen.

Voor wie? 

Het kinderwerk bestaat uit twee groepen:

  • Basisschool groep 1 tot en met 3
  • Basisschool groep 4 tot en met 8

Wat doen we?

Bij het kinderwerk willen we de kinderen helpen te ontdekken dat Jezus van hen houdt en hoe ze Hem kunnen volgen. We doen dit door verhalen uit de bijbel te vertellen, samen te bidden, te praten, iets te maken, en met elkaar op te trekken. Onze visie voor het kinderwerk bestaat uit 3 punten:

Binnen: we leren de kinderen aandacht en respect te hebben voor elkaar, en voor elkaar te bidden.
Boven: we laten de kinderen ontdekken dat God van hen houdt, er altijd is, en het beste met hen voor heeft. En hoe ze Hem kunnen volgen.
Buiten: We ontdekken met elkaar hoe Jezus met andere mensen omging. Wat je voor anderen kunt doen door bijvoorbeeld een keer iets met elkaar te maken en weg te geven.

De kinderen van het kinderwerk starten in de gezamenlijke bijeenkomst. Ze maken de eerste 10/15 min van de dienst mee en gaan dan met de kinderwerkers mee naar hun eigen ruimte.