Wie zijn we?

Elke dag naar God luisteren, hoe doe je dat? In onze groep zijn we bezig om het luisteren naar Gods stem structureel vorm te geven in ons leven. Dat doen we op drie vlakken: boven, binnen, en buiten. Dus wat is jouw manier om Gods stem te verstaan, hoe kunnen we daar de gemeente mee dienen, en hoe helpt je dit naar de mensen om je heen?

Contact

Gerben

gerben@ontmoetingwageningen.nl

Waar

 Op verschillende adressen. Mail naar Gerben (zie contactgegevens) als je wilt langskomen.

Wanneer

Elke 2e en 4e zondagochtend in de maand, om 10:15 (ontspannen inloop met koffie). De zaterdag voor de 3e zondag zoeken we elkaar ook op.

Belangrijk

De 1e, 3e en 5e zondag sluiten we aan bij de Thuisbasis in de Pomhorst. Lees hieronder meer over onze activiteiten.

Onze missie

Er zijn veel manieren van luisteren naar God en diverse kerkgemeenschappen gaan er anders mee om. Maar wat past nou bij jou? Hoe kunnen we ontdekken op welke manieren God spreekt en als we die verschillende manieren dan ontdekken, hoe kunnen we dat een plek geven in ons leven? En hoe ga je dan om met wat God zegt voor jezelf of een ander? Met deze vragen wilden we graag stevig aan de slag. Daarom zijn we met Follow gestart. Samen bekijken we wat er is, delen we over luisteren in ons leven en oefenen we ermee. Twee zondagen in de maand hebben we een eigen bijeenkomst. Die staat altijd in het teken van luisteren naar God. We delen daar vanuit ons eigen leven, leren van elkaar en genieten van Gods woorden van liefde voor ons.

Uitgangspunt

Ons uitgangspunt is dat Gods woorden ons bemoedigen, troosten en opbouwen. Die woorden zoeken we voor ons eigen leven; om Zijn waarheid en hoe Hij naar ons kijkt te ontdekken. Dat zoeken we ook voor elkaar; hoe kunnen we elkaar opbouwen en bemoedigen met Zijn perspectief? En last but not least willen we ook van die woorden van Leven uitdelen; hoe kunnen we Gods woorden en waarheid uitdelen aan de mensen om ons heen? We zijn blij dat onze groep voor een groot gedeelte uit kinderen bestaat. Zij kunnen zaken die wij volwassenen ingewikkeld vinden erg natuurlijk oppakken. We ontdekken dat onze kinderen zo een zegen zijn voor ons en hun omgeving.

3e zaterdag

Op de zaterdag voor de 3e zondag willen we graag een ander soort samenzijn hebben, ruimte voor gesprekken, voor eten en tradities opbouwen. We hopen dat zo het luisteren naar God dichter bij ons normale leven komt.