Samen op zoek gaan naar God. Koffiedrinken met iets lekkers erbij. Inspiratie vinden in de Bijbel. Lekker ontspannen een potje voetballen. Lachen of huilen. Praten of juist stil zijn. Staan of zitten. We doen dat elke keer anders, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Hoe kun je dit een keer ervaren? Elke zondag ben je welkom tijdens onze ontmoeting in ‘de Thuisbasis’.  Daarnaast komen we samen in ontmoetingsgroepen ‘Back-UP’ en ‘Follow’.

Bijeenkomsten: elke zondag van de maand om 10:30
Die houden we in wijkcentrum De Pomhorst. Om 10:15 staat de koffie klaar en ben je welkom. Tijdens de bijeenkomst zingen we, bidden we en lezen en leren we uit de Bijbel en van elkaar. Ook kan het zijn dat iemand iets vertelt uit zijn of haar persoonlijke ervaringen met God. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Daarna praten we gezellig na bij het koffiedrinken.

Voor de basisschoolkinderen is er tijdens de gezamenlijke samenkomsten een apart programma. Na het zingen hebben ze op hun eigen niveau een kennismaking met het christelijk geloof. Bijbelverhalen luisteren, zingen, knutselen, spelletjes doen en bidden. Ook voor de allerkleinste (tot 4 jaar) is er opvang.

De eerste zondag van de maand komt de hele gemeente samen en op de andere zondagen alleen leden van de Thuisbasis. Bekijk de agenda voor de komende bijeenkomsten.